www.gienini.com

Juan M.Gienini

artic1

2007 Valle de Hecho

Borda el Bisaltico, el Bisaurín, Aguas Tuertas, ibon d’Estanés, Castillo de Hacher, Selva de Oza

Record de La senda dels ganxos per a:
Coloma, Elisenda Franch, Jordi Ferrer, Josep Crespi, Juan Manuel Gianini, Àngel Cosp, Josep Vilà, Joan Martín, Francesc Carbonell, Montserrat Franch, Pere Arumí, Josep Franch, Manel Bordallo, Laureà Pla, Núria Santané, Pep Rius, Lluís Godaiol, Roser, Josep Aguilar, Teresa, Germinal Solé.

Avui fent la collada amb cotxe, les quatre finestres obertes, regatejant la cremallera entre la biona i la cuneta l’aroma de les flors m’emocionava pensant en la bellesa del camí que va del Puente de Santa Ana a Selva de Oza. Gairebé em queien les llàgrimes i pensava en com de bonic seria refer aquest camí a finals d’Agost principis de Setembre.
Manaré fer una cistella que encaixi dreta en una motxilla de travessa d’aquelles amb sivelles de ferro i cintes de cuir, ferram, traus i encordats. A cada costat de “ la maleta “ com diu ara la xicalla una bossa, a la dreta la cantimplora d’alumini una caixa de llumins i una bossa amb pa torrat, a l’esquerra l’ampolla de l’oli una paperina de sal el lot i uns mitjons nets o no. El llum de petroli penjant i l’escut de Núria, l’Aneto, el Montblanc, Montserrat o el Daulagiri cosits.
I el ganxo per obrir i tancar la tapa donant pas a cada grapada de rovellons que caurà dins la cistella.
Els darrers 300 metres els farem corrents, de puntetes com ballarines per no aixafar el producte i arribar un xic suats i panteixant suaument. Sota el gran Fau, asseguts a la taula de la pota corcada farem el vinet, uns ous amb xoriço amb una amanida de ceba i tomàquet amb espàrrec i olives per fer companyia i potser un postra de xocolata negra calenta amb gerds eixint de collir i amb la motxilla recolzada a la vora del banc parlarem dels cims assolits.
En el camí que va de sota el gran Fau a l’aparcament, la brigada de vigilància i assetjament de boletaires furtius de la Benemèrita, front el somriure sorneguer del cap de colla, i la descaradura de la Coloma amb la cua dreta voleiant, veurà passar davant els seus nassos primer amb suspicàcia i després amb compassió aquell esbullat eixam de desgraciats trepitja cims.
Abans de sortir de casa això si, haurem posat la gran, pesada i estimada motxilla de joventut que ens neguem a llençar, amb el pandero com un colador tal com manen els canons, per resembrar el bosc d’espores.

I ara em pregunto: que serà de nosaltres si un dia deixem de fer entremaliadures?

Gràcies per tot companys
Josep Franch 11-07-2007


Parte de Campaña y Maniobras

Dijous 5: A les 10 del mati, tots a SIRESA esmorzats, clenxats i equipats. Excursió Barranco del Barcal, Aguas Tuertas, Ibon de Estanes. Dinar “in itinere” d'amanit col·lectiu al plàstic traginat per voluntaris esforçats arribats de Vic. Cadascú durà aigua de boca abundant i entrepà o carmanyola al seu gust per completar la tarda. Duració aproximada : unes 5 hores amb un desnivell aprox. de 680 metres. Inclou bany i massatge al Ibon, entre tots. Passi de llista a l’hora de sopar a Borda Bisaltico (quarts de 9). Silenci a l' hora indicada

Divendres 6: Excursió al Pico Bisaurin. Deixarem els cotxes un xic més amunt del Refugi Gabardito a la cota 1380 (a uns 10 minuts en cotxe de l'Alberg). L’excursió té una durada d'entre 6 i 7 hores i un desnivell de uns 1289 metres

Dissabte 7: Excursió al Castillo de Hacher. Deixarem els cotxes a Selva de Oza (a uns 20 minuts en cotxe des del Alberg). La excursió requereix unes 7 hores i compren un desnivell de uns 1250 metres.

Diumenge 8: Excursió de Pastoret/a. Dinar o berenar de germanor en ruta. comiat i cascú a sa casa

Listado de Tropas
Josep Franch (Cap de Colla), Montserrat Franch (Adjunto al Cap), Lluís Godaiol (Supervisor Sr.), Germinal Solé & Teresa (Supervisor Sr. & Vigía en Campo Base), Josep Aguilar & Roser Molist (Supervisor Sr. & Vigía en Campo Base), Josep Roca (Supervisor Sr.), Pep Rius & Núria Santané (Cartografía & Vigía en Campo Base), Àngel Cosp (Soldado), Elisenda Franch (Soldado), Francesc Carbonell (Soldado), Joan Martí (Soldado), Jordi Ferrer (Soldado), Josep Crespi (Soldado), Josep Vilá (Soldado), Laureano Pla (Soldado), Manuel Bordallo (Soldado), Pere Arumí (Soldado), Juan M. Gienini (Recluta), Coloma (Guía y Supervisora en Campo Base)

descargar Fotos de Gienini (carpeta comprimida en formato ZIP - 29MB)
descargar Fotos de Godaiol (carpeta comprimida en formato ZIP - 2MB)
PowerPoint (79MB)
Contacto: