www.gienini.com

Juan M.Gienini

artic7

2013 Ref. Pla de la Font

¡ ¡ ¡ F E R N A N D O ! ! !

5, 6 y 7 de julio de 2013
Per la SantMikelada d’engany caldrà portar-se el llençol, i el dinar de divendres. El dinar de dissabte el podeu dur o demanar un picnic al refugi. Banyador pels joves (son 2 contats) i valents. Previsió de fer dinar de comiat el diumenge a Cal Masover de Son del Pi

Preus al refugi:
30,20€: per dia (sopar, dormir i esmorzar) No fan rebaixes per carnets de cap mena
9,50€: picnic de dinar

Divendres 5 de juliol (el sant del patró):
6:45hs: pla endavant de l’hotel Pamplona: Formació i llista, verificació del material de comunicacions (mòbils, WhatsApp), munició material auxiliar i estat de les tanquetes (no cal camuflatge)
7hs: Trencar formació i marxa per carretera civil
Pobles a tocar: pel Eix C-25 fins Calaf, C-1412a: Ponts, C-14: Artesa de Segre, L-12: Port de Comiols, C-1412b: Tremp, C-13: Pobla de Segur, N-260: Gerri de la Sal, Sort, C-13: Llavorsí i La Guingueta (248 km. = 3hs)
10hs: La Guingueta d’Àneu (935m.) Esmorzem i atipem de calories. Els conductors deixaran els cotxes a Esterri d’Àneu (a 4 km. de La Guingueta) i tornaran amb un cotxe a La Guingueta (*)
10:30hs: Sortida a peu cap al refugi. Passant per Jou (1.320m.)
10:31hs: com que en Joan i Manel ja hauran arribat al refugi i triat llit, que avisin de la colla i demanin les cerveses
14hs: Refugi Pla de la Font (2.015m.)
Tarda: (Opció esbarjo pels moguts) El Serrat de Sant Jaume. Pic de Bollera (1.934m.)
19hs: Ranxo
21hs: toque de queda i silenci

Dissabte 6 de juliol (Sortida commemoració d’en Fernando Machado): 7hs: Diana, formació i revisió de l’equipatge Esmorzar i atipar pels qui hagin passat la revisió (si us plau renteu taquilles y betum als borseguins) Portar dinar i una ampolla de cava Pujarem al Pinetó (2647m.) i cridarem “¡Fernando!” al vent del Pirineus Tesó de Son (2700m.) Barranc de les Estanyeres Tornar al refugi
19hs: Ranxo (un altra cava, rialles i llàgrimes)
21hs: toque de queda i silenci

Diumenge 7 de juliol:
7hs: Diana, formació i revisió de taquilles (han de quedar buides i netes). Esmorzar i atipar pels qui hagin passat la revisió. Lo Clot Gran. Prats de Ramon Miró
14hs: Son de Pi (Dinar d’acomiadament) espai d’observació... ??
16hs: Esterri d’Àneu. Formació i llista (mirem de lligar un momentet en Joan i no deixar a terra en Cosp). Allotjar els cotxes. Marxa cap a La Guingueta i Vic. Anirem una mica atapeïts uns 4 km. ja que distribuïm entre els cotxes els ocupants del cotxe que serà a La Guingueta (*)
16:20hs: La Guingueta
19:30hs: Vic

(*) el cotxe afortunat es resoldrà en justa de cavallers a La Guingueta i per lluita amb sabres (caldrà portar) fins al toc de sang o per sortejo (pedra, paper, estisores)

Listado de Tropas
Josep Franch (Cap de colla), Manuel Bordallo (Soldado explorador), Joan Martí (Soldado explorador), Josep Crespi (Soldado cazador), Francesc Carbonell (Soldado cazador), Enric Torrents (Soldado cazador), Àngel Cosp Rius (Soldado cazador), Juan M. Gienini (Soldado cazador), Lluís Godayol (Soldado cazador), Àngela Oller (Soldado cazador)

descargar Fotos de Gienini (carpeta comprimida en formato ZIP - 527MB)
Contacto: